Partner for progress

Partner for progress

Ontdek Presscon

We kunnen het niet helpen. Het is als een onzichtbare kracht die ons drijft. Een intrinsieke motivatie, onszelf altijd uitdagen om de vooruitgang voor te zijn. Door te innoveren, onze producten en diensten te verbeteren en uit te breiden. Om de beste oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen en hen te helpen de obstakels waarmee ze worden geconfronteerd te overwinnen. Gedreven door de overtuiging dat samenwerking de sleutel tot succes is en daarom altijd het uitgangspunt.

Dat is wat je kunt verwachten als je zaken doet met Presscon. En niet zonder reden. Waarden als authenticiteit, transparantie, trots en klantgerichtheid zijn diep verankerd in onze organisatie. Voor jou betekent dit dat je altijd kunt vertrouwen op een partner die gelooft in eenvoudig, direct, eerlijk en recht door zee zaken doen. Dag in dag uit, vastbesloten om jouw organisatie voorruit te helpen.

Presscon. Partner For Progress

Onze specialisten

Het Presscon Team

Gevestigd in Honselersdijk, zet ons team zich dagelijks in voor het leveren van kwaliteitsproducten aan afnemers over de hele wereld. Een team dat zichzelf uitdaagt om voorop te lopen, door onze diensten en producten continu te innoveren en te verbeteren. Wij zijn er om de beste oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen en hen te helpen obstakels te overwinnen. Hierbij worden we gedreven door de overtuiging dat samenwerking de sleutel tot succes is en dat zal altijd het uitgangspunt zijn.
Logo Gertjan van der Haas

Gertjan van der Haas

Strategic Account Manager

+31 (0)6 50 73 98 38 g.vanderhaas@presscon.nl
Logo Marcel de Vetten

Marcel de Vetten

Purchase and Operations Manager

Logo Michel van Beusichem

Michel van Beusichem

Purchaser

Logo Wesley Valentin

Wesley Valentin

Commercial Engineer

Logo Donovan Kim Loi Brannon Chan

Donovan Kim Loi Brannon Chan

Field Service Engineer

Logo Evan Vreugdenhil

Evan Vreugdenhil

Field Service Engineer

Logo Robbie van der Knijf

Robbie van der Knijf

Field Service Engineer

Logo Joop Nederpel

Joop Nederpel

Commercial Engineer

Logo Britt van Heijst

Britt van Heijst

Account Manager

Logo Niels Groenewegen

Niels Groenewegen

Field Service Engineer

Logo Jaco Arbouw

Jaco Arbouw

Commercial Engineer

stikstofexpansie-expert-presscon

Contact

Hoofdkantoor
Presscon B.V.
Veilingweg 25-27A
2675 BR Honselersdijk
Nederland

T: +31 (0)174 64 82 92
E: info@presscon.nl

Contact
Het laatste nieuws

Nieuws & artikelen

Solutions
2 mei 2022

Kaapse Brouwers neemt voor hun samengestelde stikstofgenerator in gebruik

Onlangs nam craft bierbrouwerij Kaapse Brouwers, de speciaal voor hun samengestelde stikstofgenerator in gebruik. De Presscon N-Gen stikstofgenerator voorkomt oxidatie van bier tijdens het brouwproces en vervangt het vaak dure CO2.

Lees meer
Horti
2 mei 2022

Passie voor techniek leidt tot ontwikkeling nieuwe water ontgasser

Presscons Peter Valentin ontwikkelde in eigen fabriek een nieuw concept water ontgasser. Uniek aan de nieuwe ontgasser is het continue ontgassen met de cycloon methode, temperatuurmeting van verwarmingswater met sensoren en de carbon Deelstroom Filter.

Lees meer
Solutions
3 april 2021

Principe werking High Performance Adsorption Systeem

De HPSA-technologie onderscheidt zichzelf door een geoptimaliseerde luchtstroom in het systeem en een uniek aandruksysteem voor het actieve kool. Deze verbeteringen zorgen voor een systeem dat milieuvriendelijk is met een aanzienlijke langere levensduur en een lager energieverbruik.

Lees meer