<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=858597241848862&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Automatische opslag

Hoewel automatische opslag zeer efficiënt is, brengt het verschillende uitdagingen met zich mee op het gebied van bescherming tegen brand. Traditionele oplossingen, zoals sprinklers, hebben vaak onvoldoende bereik door de compacte opstelling van de ruimte. Stikstof als brandpreventie biedt dan een oplossing.

Branche

Automatische opslag

Een automatische opslag vormt al snel een brandhaard van jewelste. Producten staan dicht tegen elkaar opgeslagen, waardoor sprinklers onmogelijk overal bij kunnen en daarnaast zorgt blussen met water ervoor dat de producten verloren gaan. Sprinklerinstallaties zijn niet altijd een effectieve oplossing tegen brand.

Door het zuurstofgehalte in de opslag te verlagen, voorkomen we het ontstaan van brand, in plaats van reactief de brand te bestrijden. Een automatische opslag is bij uitstek geschikt voor brandpreventie middels stikstof, aangezien er (bijna) geen mensen aan te pas komen. Hierdoor kunnen we met lagere zuurstofgehaltes werken, wat de oplossing nog veiliger maakt.

Bij het implementeren van de oplossing maken we samen met jou een afweging tussen veiligheid, kosten en efficiëntie. Hieruit volgt ons advies voor de optimale verhouding stikstof in de ruimte. De stikstofgeneratoren van Presscon hebben bovendien de beste persluchtfactor in de markt, wat ze bijzonder energiezuinig maakt. Wij kunnen de energiebesparing voor je meten.

USP's

Presscon als partner in brandpreventie

Zeer energiezuinig Zeer energiezuinig
Gepatenteerde oplossing Gepatenteerde oplossing
Sparringspartner Sparringspartner
Uitmuntende after sales service Uitmuntende after sales service
Oplossingen

Hoe wij automatische opslag vooruit helpen

Benieuwd hoe de stikstofoplossingen van Presscon een automatische opslag nog efficiënter en veiliger kunnen maken? Wij helpen je graag verder.