Horti
14 juli 2022

Op maat gemaakte stikstofgeneratoren staan gereed voor installatie in de glastuinbouw

Ontdek onze producten! Deze op maat gemaakte stikstofgeneratoren staan gereed voor installatie in de glastuinbouw. Ons VERNIT expansiesysteem monitort en regelt de stikstofdruk die heerst in de expansieruimte van een centraal verwarmingssysteem in de glastuinbouw.

Lees meer
Solutions
31 mei 2022

Kaapse Brouwers neemt voor hun samengestelde stikstofgenerator in gebruik

Onlangs nam craft bierbrouwerij Kaapse Brouwers, de speciaal voor hun samengestelde stikstofgenerator in gebruik. De Presscon N-Gen stikstofgenerator voorkomt oxidatie van bier tijdens het brouwproces en vervangt het vaak dure CO2.

Lees meer
Horti
10 mei 2022

Passie voor techniek leidt tot ontwikkeling nieuwe water ontgasser

Presscons Peter Valentin ontwikkelde in eigen fabriek een nieuw concept water ontgasser. Uniek aan de nieuwe ontgasser is het continue ontgassen met de cycloon methode, temperatuurmeting van verwarmingswater met sensoren en de carbon Deelstroom Filter.

Lees meer
Solutions
07 april 2021

Principe werking High Performance Adsorption Systeem

De HPSA-technologie onderscheidt zichzelf door een geoptimaliseerde luchtstroom in het systeem en een uniek aandruksysteem voor het actieve kool. Deze verbeteringen zorgen voor een systeem dat milieuvriendelijk is met een aanzienlijke langere levensduur en een lager energieverbruik.

Lees meer
FX Prevent
18 maart 2021

Werkingsprincipes zuurstofreductie brandpreventiesystemen

De voordelen van het voorkomen van brand in plaats van blussen maken zuurstofreductie-systemen zeer geschikt voor toepassingen waar vuur onvervangbare schade kan veroorzaken en waar traditionele brandblussystemen onacceptabel of ongeschikt zijn.

Lees meer
FX Prevent
18 maart 2021

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als toonaangevende onderneming onderkennen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product. Voor Presscon is MVO een integraal onderdeel van ons bedrijf.

Lees meer
Horti, Solutions
11 januari 2021

Presscon Equal Level Control Systeem

Lees meer
Solutions
07 januari 2021

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point plan)

Lees meer