<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=858597241848862&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Musea

Kunst en historie zijn, naast van onschatbare waarde, vaak ook erg kwetsbaar. Om er nog generaties lang van te kunnen genieten, wil je ze onder zo goed mogelijk beschermende omstandigheden tentoonstellen en bewaren. Stikstof kan dan een uitkomst bieden.

Branche

Musea

Of het nu gaat om (olieverf)schilderijen, oude boeken en documenten of iets anders; kunst is vaak erg kwetsbaar. Het tentoonstellen en bewaren ervan is dan ook niet zonder risico; blootstelling aan licht en zuurstof kan de kwetsbare materialen aantasten, maar ook het risico op brand wil je natuurlijk zoveel mogelijk beperken. 

Stikstof biedt voor beide gevallen een effectieve oplossing. Zo kunnen we het zuurstofgehalte in een vitrine of archief naar beneden brengen om de materialen zo beschermd mogelijk tentoon te stellen of te conserveren. Afhankelijk van de ruimte en de materialen kunnen wij adviseren over de optimale luchtsamenstelling en hoe deze te bereiken. Zo kunnen we nog generaties lang genieten van onze kunst en cultuur.

USP's

Presscon als partner voor musea

Conserveren Conserveren
Brandbeveiliging Brandbeveiliging
Maatwerk Maatwerk
Sparringspartner Sparringspartner
Oplossingen

Hoe wij musea vooruit helpen

Al jaren denken wij mee over brandbeveiliging en verbetering van conservering in musea. Of je nou op zoek bent naar een volledig nieuw systeem, of op zoek bent naar verbeterde kwaliteit; wij helpen je vooruit.