<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=858597241848862&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Glas- en tuinbouw

Als tuinder draait alles om de kwaliteit en sterkte van je gewassen. Innovatieve oplossingen kunnen ondersteunen in het verbeteren van de kwaliteit en beschermen van de systemen van jouw bedrijf.

Branche

Glas- en tuinbouw

Alle mogelijke tijd en energie steek je als tuinder in het verbeteren van de kwaliteit van je gewassen. Verbeterde waterkwaliteit, goed beschermd leidingwerk en een efficiënte opbouw van systemen zorgt voor bedrijfszekerheid, bespaart energie en verbetert de kwaliteit van het product. Niet alleen zijn de systemen in jouw kas kostbaar, maar uitval heeft een directe impact op de kwaliteit van het gewas en de continuïteit van de processen. 

Presscon ondersteunt tuinders door het bieden van complete oplossingen voor zuurstofverrijking van het waterverhogen van de pH-waarde door middel van doseerpompen, bescherming van kostbare kasverwarming middels ontgassen en filteren van verwarmingswater. Wij leveren installaties op maat, volledig afgestemd op jouw behoefte, gewas en type tuin en/of buffertank. Vaak kan dit bovendien efficiënter en energiezuiniger. Met ruim 20 jaar ervaring en verschillende patenten op onze naam zijn wij dé sparringpartner voor de nationale en internationale glastuinbouw. Hoe kunnen we jou helpen? 

USP's

Presscon als partner voor de glastuinbouw

Jarenlange ervaring Jarenlange ervaring
Sparringspartner Sparringspartner
Maatwerk Maatwerk
Energiebesparing Energiebesparing
Oplossingen

Hoe wij de glas- en tuinbouw vooruit helpen

Al jaren zijn wij sparringpartner voor ondernemers in de glas- en tuinbouw. Of je nou op zoek bent naar een volledig nieuw systeem, je kas beter wilt beschermen of op zoek bent naar verbeterde kwaliteit; wij helpen je vooruit.