Service & Support

Wij staan voor uitmuntende service en verlenen deze dan ook graag aan u. Door onze klantgerichtheid zorgen wij er voor dat alle processen soepel verlopen en dat u een fijne ervaring heeft met Presscon. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en daar doen wij ook hard ons best voor.

Presscon service & support

Onze service

A-klasse componenten

Presscon gebruikt alleen A-klasse componenten die in-house ontwikkeld worden en van leveranciers als Fanuc, Schunk, Siemens en Festo. Dankzij de robuuste constructie en modulaire montagemethode zijn de Presscon-systemen betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.

Installatie 

Alle installaties worden uitgevoerd door technici die speciaal zijn opgeleid en gecertificeerd om Presscon-producten te installeren. Dit zorgt ervoor dat jouw systeem wordt geïnstalleerd volgens de geldende normen. 

Service of reparatieverzoek

Onze monteurs staan klaar om je te helpen. Is er een installatie met een storing of is er een onderdeel kapot. Neem dan contact op met onze serviceafdeling via ontstaand telefoonnummer of vul het serviceformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer: +31 (0) 174 64 82 92

USP's

Sterke punten

Group 143@2x Group 143@2x
Group 147@2x Group 147@2x
Group 146@2x Group 146@2x
Group 144@2x Group 144@2x