PRESSCON levert voorbehandeling van verwarmingssystemen en andere toepassingen zoals substraatsystemen, doseerpompen of complete doseerunits.

Alle doseerpompen zijn geschikt voor vele toepassingsgebieden en elke specifieke doseringsnoodzaak vindt zijn oplossing in een van de systemen.

De PRESSCON doseersystemen bieden het hoogste niveau van betrouwbaarheid, kwaliteit en nauwkeurigheid, met beperkte kosten en vele mogelijkheden in de configuratie en toepassing.
Onze pompen zijn klaar om te worden geïnstalleerd en via een interface te communiceren met alle bestaande productieve systemen, en klaar om aan eventuele dosering behoeftes te voldoen.
Het is het perfecte antwoord voor het doseren van verschillende chemische oplossingen van typische toepassingen, zoals desinfectie en zuivering bij industrie tot de wasstraat en de dosering van alle soorten viscositeit en van vloeistoffen.

Waterfiltratie

In een modern verwarmingssysteem of koelingssysteem is een deelstroomfilter of een deelstroomfilterunit van wezenlijk belang.

Meer lezen over waterfiltratie

Water ontgassing

Met een ontgasser van PRESSCON haalt u geen standaard drukstapontgasser in huis maar een ontgasser die continu ontgast.

Meer lezen over ontgassers

Wij werken ook nauw samen met CIRO (www.cirowaterbehandeling.nl) op het gebied van waterbehandeling. CIRO is gespecialiseerd in het behandelen en analyseren van verwarmingswater in de tuinbouw. Met CIRO als partner bieden wij u een totaalpakket en bent u verzekerd van de juiste filtratie en waterbehandeling van uw ketelwater!

Bij elk project waar u een PRESSCON deelstroomfilter toepast bieden wij u geheel vrijblijvend en kosteloos de mogelijkheid om een wateranalyse door CIRO te laten uitvoeren.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt u meer informatie over onze doseerpompen of waterbehandelingsystemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op