Kasverwarmingssystemen kunnen worden uitgerust met verwarmingsslangen en deze hebben te maken met diffusie. Deze diffusie kan de levensduur van het verwarmingssysteem aanzienlijk verkorten door bijvoorbeeld roestvorming.

De EXIT OXY vacuüm ontgasser biedt hier een oplossing voor.

Met een ontgasser van PRESSCON haalt u geen standaard drukstapontgasser in huis maar een ontgasser die continu ontgast.

Het moment van aflaten van zuurstof en het starten van de vacuümpomp is zeer kort en biedt u als voordeel dat het ketelwater in aanzienlijk korte tijd wordt ontgast.

Voordelen Exit Oxy vacuüm ontgasser:

  • Compact (75 x 41 x 96 cm, l x b x h);
  • Snel ontgassingsproces door vol continu principe;
  • Instelbaar tijdprogramma;
  • Op maat gemaakt;
  • PLUG & PLAY en dus eenvoudig te installeren.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt U meer informatie over onze water ontgassing oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op