Om zuurstof, meststof of vloeistoffen mee te zuigen bij een watergeefsysteem heeft Presscon een venturi ontwikkeld die direct in de aanvoer van een kraanset of hoofdleiding kan worden gemonteerd.

De venturi is uniek, hij start met meezuigen al vanaf een drukverschil van 0,6 bar (aanvoer / output). Hierdoor is de venturi ook toe te passen met een dompelpomp in extreem hoge water silo’s tot 6 meter om te beluchten.

Het voordeel is dat je met een laag vermogen veel zuurstof in het water kan inbrengen.

Ook kan de venturi worden toegepast voor planten op water, dit omdat je een hoge tegendruk kan creëren en na de venturi druppelslangen of een drukverdeelleiding kan aansluiten waar een standaard venturi niet meer werkt.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt u meer informatie over onze venturi’s? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op