Bij PRESSCON bent u ook bij de juiste adres voor complete persluchtinstallaties en luchtgereedschappen. U kunt rekenen op ons team voor de levering, montage en het onderhoud van compressoren, luchtdrogers, perslucht filtratie en alle appendages die horen bij een persluchtinstallaties.

Daarnaast leveren wij compressoren voor vele andere toepassingen zoals productieprocessen, het gebruik voor luchtgereedschap etc.

Perslucht speelt een cruciale rol in veel productieprocessen.

Compressoren moeten de lucht niet alleen bij een bepaalde druk persen en met een bepaalde capaciteit maar ook met de juiste kwaliteit. Om die reden is er vaak een extra uitrusting nodig in de vorm van filters en adsorptie- of vriesdrogers om olie en water uit de perslucht te verwijderen.

Appendages

Wij leveren alle nodige appendages zoals spuien, olie/waterafscheiders, wieltjes, koppelingen en bijvoorbeeld een luchtpistool.

Filters

Wij leveren alle filters die benodigd zijn om de juiste kwaliteit van perslucht te garanderen.

Luchtdrogers

Wij leveren bij de compressoren passende adsorptie- en vriesdrogers geheel naar uw specifieke wensen.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt u meer informatie over compressoren en persluchtinstallaties? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op