Beveiligers

Een beveiliger zorgt ervoor dat er geen overdruk of vacuüm in de buffertank ontstaat waardoor deze schade zou kunnen oplopen.
Daarnaast beschermen onze beveiligers uw buffertank tegen overdruk en vacuüm.
De pallets in de beveiliger worden gelicht op basis van druk en werken dus ook bij stroomuitval.

PRESSCON beveiligers worden geproduceerd van RVS (AISI 304) waardoor ze tegen weersinvloeden beschermd zijn maar zijn ook leverbaar in ander materiaal zoals bijvoorbeeld RVS 316 en zijn andere afdichtingen mogelijk.

PRESSCON beveiligers zijn eigen fabricaat waardoor wij geheel naar uw specificaties en gewenste drukinstelling kunnen leveren.
De beveiligers zijn modulair opgebouwd en eenvoudig te onderhouden en zijn optioneel uit te breiden met een geïntegreerd verwarmingslint voor toepassing op koude opslagtanks of voor plaatsing in een land met een koud klimaat.

Onze beveiligers zijn ook toepasbaar op Biogas tanks, wij maken desgewenst beveiligers speciaal voor u op maat met de door u gewenste specificaties.

Wij onderscheiden twee typen beveiligers:

  • Vacuüm-, werk- en overdrukbeveiligers (verticale buffertanks);
  • Vacuüm beveiligers (horizontale buffertanks).
Technische specificaties PV …/25/20-2 PV..-2F
Type Opslagtank Verticaal Horizontaal
Openingsdruk overdrukklep + 25 mBar /
Openingsdruk vacuümklep + 20 mBar /
Materiaal RVS (AISI 304) RVS (AISI 304)
Test certificaat Ja Ja
Flensmaat DN80/150/200 ND6 DN50/80/100 ND6

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt u meer informatie over onze over- en onderdruk beveiligers? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op