PRESSCON is al bijna 25 jaar specialist op het gebied van stikstofgeneratoren, persluchtinstallaties en waterfiltratie. De basis van ons bedrijf wordt dan ook gevormd door het ontwerpen, bouwen en onderhouden van stikstofexpansiesystemen ten behoeve van grootschalige verwarmingsystemen in de glastuinbouw en industrie.

Met een aanvullend productenpakket waaronder deelstroomfilters, vacuüm ontgassers en waterontharders voor behandeling van het verwarmingswater, en in combinatie met een deskundig advies, zijn wij voor zowel installateur als tuinder een betrouwbare partner om op klein- en grootschalige projecten mee samen te werken.

Techniek en innovatie is waar het binnen onze organisatie om draait.

Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij ook actief binnen de utiliteit, industrie, logistieke dienstverlening en petrochemie en worden onze stikstofgeneratoren toegepast voor allerlei doeleinden. Hierbij moet je denken aan brandpreventie, het voorkomen van explosies, het verpakken van voedingswaren, etc.
In onze organisatie kan ieder van de collega’s zijn vaardigheden en capaciteiten gebruiken tot het maximum, daarnaast worden er mogelijkheden voor ontwikkeling aangeboden binnen onze organisatie.
Met een professionele organisatie van 20 medewerkers vanuit onze vestiging in het Westland zetten wij ons dagelijks in voor het leveren van kwaliteitsproducten aan afnemers over de gehele wereld.

Wil je graag bij PRESSCON werken, maar zijn er op dit moment geen vacatures? Het is natuurlijk ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Gebruik daarvoor onze Contact pagina.