PRESSCON is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in stikstofgeneratoren en persluchtinstallaties.
De belangrijkste expertise van ons bedrijf is het ontwerpen, bouwen en onderhouden van stikstofexpansiesystemen voor het beschermen van verwarmingssystemen in de glastuinbouw.

Wij bieden een aanvullend productportfolio bestaande uit luchtcompressoren, deelstroomfilters, vacuüm- en overdrukbeveiligers, druksensoren, zuurstofsensoren, vacuümontgassers, doseersystemen en waterontharders om het verwarmingswater te behandelen.

Vanuit onze vestiging in Honselersdijk zet ons team van meer dan 20 professionele medewerkers zich dagelijks in voor het leveren van kwaliteitsproducten aan afnemers over de gehele wereld.

Al onze producten worden ontwikkeld en samengesteld in onze eigen fabriek en kenmerken zich door innovatie en kwaliteit
Wij staan graag voor u klaar om u van advies te voorzien.

Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij ook actief binnen de utiliteit, industrie, logistieke dienstverlening en petrochemie en worden onze stikstofgeneratoren toegepast voor allerlei doeleinden.

Hierbij moet u denken aan brandpreventie, het voorkomen van explosies, het verpakken van voedingswaren.
Kortom: in alle gevallen waarin gasvormig stikstof wordt gebruikt kunnen onze stikstofgeneratoren worden ingezet.

Onze zusteronderneming FX-Prevent is hierin gespecialiseerd, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.fx-prevent.com.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau. Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.