We hebben ook onze ervaring toegepast bij het werken aan complexe stikstofinstallaties, persluchtinstallaties en brandpreventiesystemen door volledig geïntegreerde drukmonitoring en zuurstofmonitoringssystemen te ontwikkelen en te installeren.

Om het waterniveau in een tank of silo te bewaken of automatisch bij te vullen heeft Presscon een
Level Control ontwikkeld.

De Level Control meet de waterhoogte met een eventuele druk correctie en alarmeert de klant door specifieke instellingen, die in te stellen zijn door de klant.

Instellingen zijn eenvoudig door de klant aan te passen. Er is ook een mogelijkheid om automatisch water af te laten of bij te vullen indien gewenst.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt U meer informatie over onze “Level Control” oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op