Koppelen en bewaken van meerdere buffertanks of verwarmingssystemen

Het is ook mogelijk om meerdere op zichzelf werkende verwarmingssystemen te koppelen door middel van het PRESSCON ELC systeem (Equal Level Control).

Met de PRESSCON ELC systeem is het mogelijk om warm water uit een buffertank te verplaatsten naar andere buffertanks en vice versa.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die umag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt U meer informatie over onze buffertank koppeling- en bewakingoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op