PRESSCON is leverancier van diverse fabricaten compressoren.

Met ruim 20 jaar ervaring in het selecteren, het in bedrijf stellen en het onderhouden van verschillende typen en merken compressoren zijn wij voor u een betrouwbare partner binnen dit vakgebied om mee samen te werken.

Wij zijn leverancier van de volgende merken;

  • Airpress
  • Keaser
  • Ingersoll-Rand
  • Atlas-Copco
  • Alup
  • KTC
  • Mattei

Een persluchtcompressor in een productieproces is vergelijkbaar met een kloppend hart in een menselijk lichaam. Vele eindgebruikers zoals sorteerlijnen, verpakkingsmachines, palletiseermachines of pneumatische kleppen zijn afhankelijk van perslucht binnen een productieproces.
Productieuitval door storing van de persluchtcompressor is niet wenselijk en het brengt uiteindelijk hoge kosten met zich mee.
Door uw compressor- en persluchtinstallatie jaarlijks preventief te laten onderhouden kunt u dit voorkomen!

PRESSCON voert onderhoud en reparaties uit aan vrijwel alle merken en typen compressoren en persluchtinstallaties.

Appendages

Wij leveren alle nodige appendages zoals spuien, olie/waterafscheiders, wieltjes, koppelingen en bijvoorbeeld een luchtpistool.

Filters

Wij leveren alle filters die benodigd zijn om de juiste kwaliteit van perslucht te garanderen.

Luchtdrogers

Wij leveren bij de compressoren passende adsorptie- en vriesdrogers geheel naar uw specifieke wensen.

Advies en maatwerk

PRESSCON heeft een eigen ontwikkelingsafdeling, fabriceert zelf en kan daardoor Nederlandse kwaliteit leveren voor een interessant prijsniveau.
Veel van onze producten zijn ‘Plug and Play’, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
PRESSCON is gespecialiseerd in metaalbewerking, elektrotechniek en besturingssoftware en kan eventueel geheel naar uw wens individueel ontwikkelen.

After Sales:

Wij bieden u diverse onderhoudsvormen aan op basis van regie of op basis van het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor zowel binnen- en buitenland.
Wij hebben gestreefd naar eenvoudig ontwerp met simpele technieken en wij verzorgen opleidingen zodat installeren en onderhouden ook door de klant zelfstandig kan worden uitgevoerd.
Met onze 24/7 servicedienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wilt u meer informatie over compressoren en persluchtinstallaties? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op