Expansiesystemen | Stikstofgeneratoren | Ontgassers | Waterfiltratiesystemen | Persluchtinstallaties

De basis van ons bedrijf wordt gevormd door het ontwerpen, bouwen en onderhouden van stikstofexpansiesystemen ten behoeve van de kasverwarming in de glastuinbouw.
Met een een deskundig advies zijn wij voor zowel installateur als glastuinder een betrouwbare partner om mee samen te werken bij klein- en grootschalige projecten.

Met een professionele organisatie van meer dan 25 medewerkers vanuit onze vestiging in het Westland zetten wij ons dagelijks in voor het leveren van kwaliteitsproducten aan afnemers over de gehele wereld.

Innovatie, kwaliteit en flexibiliteit

Al onze producten worden ontwikkeld en samengesteld in onze eigen fabriek in Honselersdijk en kenmerken zich door innovatie en kwaliteit. Met de productie in eigen beheer zijn wij als organisatie zeer flexibel. Wij kunnen daarom klant specifiek bouwen en leveren geen standaard product maar een installatie op maat, zoals u die voor ogen heeft.

Activiteiten buiten de tuinbouw

Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij ook actief binnen de utiliteit, industrie, logistieke dienstverlening en petrochemie en worden onze stikstofgeneratoren toegepast voor allerlei doeleinden. Hierbij moet u denken aan brandpreventie, het voorkomen van explosies, het verpakken van voedingswaren etc. Kortom: in alle gevallen waarin gasvormige stikstof wordt gebruikt, kunnen onze stikstofgeneratoren worden ingezet.
Onze zusteronderneming FX-Prevent is hierin gespecialiseerd, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.fx-prevent.com.

UITGELICHTE PRODUCTEN

Ontgassers

De EXIT OXY vacuüm ontgasser beschermt en verhoogt de levensduur van uw verwarmingsinstallatie.
Lees meer »

Expansiesystemen

PRESSCON biedt vele verschillende typen expansiesystemen aan voor groot- en kleinschalige kasverwarmingsprojecten.

Lees meer »

Deelstroomfilters

In een modern verwarmingssysteem of koelingssysteem is een deelstroomfilter of een deelstroomfilterunit van wezenlijk belang.

Lees meer »

CATALOGUS

Als u meer wilt weten over onze producten en systemen, kunt u ook onze catalogus downloaden.

DOWNLOAD

Meer informatie…

Als u een inhoudelijke vraag heeft over onze producten en systemen kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

CONTACT

Wat kunnen wij u bieden?

Met innovatieve producten zoals de nieuwste generatie stikstofgeneratoren beschermt PRESSCON uw kostbare kasverwarming . Aangevuld met onderhoud op maat en onze 24/7 servicedienst staan wij graag voor u klaar.

0+
JAREN ERVARING
0+
STIKSTOFGENERATOREN GELEVERD WERELDWIJD