Search

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de huidige economische markt, worden meer en meer bedrijven zich bewust van de noodzaak en de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor Presscon is maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid meer dan een trend of een “modewoord”; het zijn integrale onderdelen van ons bedrijf. We zijn voortdurend bewust van ons MVO-beleid en hebben daarom een speciale nadruk op de drie pijlers; People, Planet, Profit.

Mensen

Presscon is een no-nonsense leverancier van brandpreventie producten en diensten met heldere normen en waarden, die we hebben doorgevoerd door onze hele organisatie, tot op het hoogste niveau. In deze omgeving kan ieder van de collega’s zijn vaardigheden en capaciteiten gebruiken tot het maximum. Daarnaast wordt er een mogelijkheid voor ontwikkeling aangeboden binnen in onze organisatie.

Binnen ons bedrijf zorgen we voor een algemene en grondige naleving van de wet- en regelgeving. Bovendien stimuleren wij initiatief en bieden we persoonsgerichte trainingen aan. Voor onze klanten zijn we altijd beschikbaar met onze 24/7 service en zijn ze verzekerd van een hoogwaardig en transparante dienstverlening.

Planeet

Presscon vermindert voortdurend de CO2-uitstoot en streeft naar het laagste energieverbruik. Dit doen wel bijvoorbeeld door te focussen op de besparing van papier door compleet digitaal te factureren. Bovendien brengen onze producten zelf een zeer positieve bijdrage aan de bescherming van het milieu door het proactief voorkomen van brand en explosies.

Profit

Presscon deelt voortdurend haar kennis en vaardigheden met al haar partners en klanten, wat zowel profit als non-profit organisaties zijn. In deze turbulente economische en financiële tijd is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet. Wij helpen je vooruit!

Wij steunen graag duurzame doelen. Daarom doneren wij alleen aan organisaties die een duurzaam doel garanderen. Dit houdt in dat ten minste 75% van het geld naar het einddoel van de donatie gaat.

Search
Search