<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=858597241848862&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ervaringen

Productontwikkeling is onze passie. Dat zie je terug in onze innovatieve oplossingen en betrokkenheid, maar vooral in ons bewezen internationale track record binnen verschillende branches.

Internationale markt

Klanten van Presscon

Presscon zet zich al meer dan 25 jaar in voor het bedenken van oplossingen en leveren van kwaliteitsproducten aan afnemers over de hele wereld. De intrinsieke motivatie om onszelf altijd uit te dagen om de vooruitgang voor te zijn en onze producten en diensten te innoveren, heeft er voor gezorgd dat wij een veelzijdige partner voor u kunnen zijn met grensverleggende ambities. Onze innovatieve stikstof- en persluchtoplossingen leveren wij wereldwijd aan een grote groep klanten.

Toepassingen

Wij bieden diverse oplossingen die ervoor zorgen dat je met meer efficiëntie en veiligheid te werk kan gaan. En hoewel we qua toepassingen veel ervaring hebben in de tuinbouwbranche, bedienen we, door onze doelgerichte toewijding, een breed scala aan klanten in verschillende branches. Zo kan het gebruik van stikstof worden ingezet voor het beschermen van tanks tegen im- en explosie, voor het verlengen van de voedselhoudbaarheid of om oxidatie tegen gaan door middel van inertisering. Branche-overstijgend levert Presscon brandpreventie-oplossingen door middel van stikstof. Voor ruimtes met kwetsbare producten/ materialen of ruimtes die dusdanig compact zijn (automatische opslag), waardoor standaard blusinstallaties niet alle hoeken bereiken, kan Presscon’s brandpreventiesysteem een oplossing bieden. Bovendien voorkom je brand, in plaats van deze te bestrijden.

Onze klanten

Met onze oplossingen kunnen processen worden geoptimaliseerd en kan er doelgericht worden gewerkt, om zo het beste resultaat te leveren. Wij hebben klanten van over de hele wereld geholpen obstakels te overwinnen met onze (gepatenteerde) oplossingen en producten. Op deze pagina vindt je meer informatie over de klanten die wij tot nu toe geholpen hebben én nog steeds helpen.

Ontdek de mogelijkheden 
reviews

Reviews

Henry Janssen - Aardwarmte Vogelaer

Presscon heeft veel kennis van zaken. We hebben het gevoel altijd bij Presscon terecht te kunnen met onze vragen en de zaken die we bij ze neerleggen worden altijd vlot opgepakt.

Paul van Schie - Nature's Heat

Problemen waar we met onze installaties tegenaan lopen worden door Presscon snel en professioneel opgelost. Presscon zit bij ons in de buurt, dus de samenwerking verloopt erg fijn en makkelijk.

Roy van Vliet - CombiVliet

Presscon's Peter is een deskundige gesprekspartner op het gebied van onze technische uitdagingen. Hij weet veel van techniek en weet onze vragen moeiteloos te vertalen naar praktische oplossingen. Presscon doet volgens mij veel meer voor ons op technisch vlak dan we ons eigenlijk beseffen.

Gerrie Overgaag - Kwekerij Overgaag

Presscon is voor ons een waardevolle leverancier. Hun reactiesnelheid is goed, waardoor we op technisch vlak zelden haperingen ondervinden in onze dagelijkse werkzaamheden.

Jaap Kreuger - Kwekerij de Wieringermeer

Presscon is binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor alle stikstof- en persluchtinstallaties. Recent hebben zij ons een enorme dienst bewezen met de installatie van het studioprogramma waarmee onze installaties van afstand zijn te benaderen. Het zou zeker mijn voorkeur hebben om bij Presscon te blijven als leverancier. Er zijn natuurlijk altijd verbeteringen mogelijk, maar de dienstverlening voldoet aan mijn verwachtingen en ik zou de samenwerking zeker beoordelen met een 8.

Locatie

Waar staat een 'Presscon'

Onze innovatieve stikstof- en persluchtoplossingen leveren wij over de hele wereld aan een grote groep klanten. Presscon is een wereldwijde speler en heeft een zeer divers klantenbestand. Bekijk hier waar op de wereld al een 'Presscon' staat.

ERVARINGEN

Voor wie wij werken

Ontdek onze oplossingen
Cases

Ontdek onze cases

Lees meer over wat Presscon al voor zijn klanten heeft kunnen betekenen!

Vandemoortele LOX brandpreventie systeem

Vandemoortele benaderde Presscon FX Prevent met het verzoek om een ​​LOX zuurstofreductie – brandpreventiesysteem voor het gekoelde hoogbouwmagazijn van hun moderne productiefaciliteit in Athies, Frankrijk, te ontwerpen en te bouwen. Het Belgische familiebedrijf is in een eeuw uitgegroeid tot een echt internationaal voedingsbedrijf, dankzij hun toewijding aan authentieke gerechten, voedseltraditie en technologie.

Lees meer

Vanbreda Risk & Benefits

Lees meer