<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=858597241848862&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Chemie

Het werken met (brand)gevaarlijke stoffen biedt, naast explosiegevaar, ook uitdagingen op het gebied van milieuwetgeving en veiligheid. Stikstof biedt in veel gevallen innovatieve en effectieve oplossingen in deze branche.

Branche

Brandpreventie voor chemie

Explosiegevaar, verdamping; de opslag van chemicaliën veroorzaakt niet alleen veiligheidsrisico's en (stank)overlast voor personeel en omwonenden, maar is ook steeds vaker doelwit van strengere milieuwetgeving.  

Met buffertankbescherming door middel van stikstof slaan we twee vliegen in één klap. We minimaliseren brand- en explosiegevaar door een stikstofdeken in de buffertank te creëren. Dit beschermt bovendien tegen eventuele stankoverlast, veroorzaakt door vrijgekomen chemicaliëndampen via de onder- en bovendrukventielen in de buffertank. Presscon is houder van verschillende patenten en wij leveren altijd maatwerkoplossingen. Benieuwd wat stikstof voor jou kan doen? Wij helpen je graag vooruit!

USP's

Presscon als partner van de chemiesector

Jarenlange ervaring Jarenlange ervaring
Sparringspartner Sparringspartner
Innovatieve oplossingen Innovatieve oplossingen
Patenthouder Patenthouder
Oplossingen

Hoe wij de chemie vooruit helpen

Benieuwd naar de oplossingen die wij bieden voor de chemische industrie? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.