<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=858597241848862&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Recreatie

Op mooie zomerdagen zwemmen in de plas of thuis in je eigen natuurbad. Natuurlijke baden en vijvers zijn onverminderd populair, maar door algen, legionella en blauwalg ook een bron van onderhoud en zorg. Presscon heeft een oplossing dat intensief onderhoud verleden tijd maakt.

Branche

Recreatie

Als gemeente, campinghouder of particuliere (natuur)zwembadeigenaar ben je er maar druk mee; het controleren en waarborgen van de waterkwaliteit om gezondheidsrisico's tegen te gaan, zodat gasten, inwoners en andere zwemfanaten de mogelijkheid hebben veilig te genieten van het natuurwater.  

Groene aanslag in je zwembad die (bijna) niet te verwijderen is of een verstoorde biologische balans waardoor (blauw)alg of legionella ineens vrij spel krijgt; het onderhouden van natuurlijke wateren en natuurzwembaden is veel werk en vergt nauwkeurige controles. 

Presscon heeft een product ontwikkeld waarmee dit verleden tijd is. Met één simpele, gepatenteerde oplossing herstellen en optimaliseren we de natuurlijke biologische balans in het water en behouden deze ook. Het resultaat? In zwembaden waar dit ter aanvulling op chloor wordt gebruikt, zien we dat aanslag volledig verdwijnt en niet meer terugkomt. Ook in recreatiewateren kan in de warmste zomers veilig gezwommen worden. 

USP's

Sterke punten

Biologisch evenwicht Biologisch evenwicht
Nooit meer (blauw)alg Nooit meer (blauw)alg
ÉÉn simpele oplossing ÉÉn simpele oplossing
Gepatenteerde oplossing Gepatenteerde oplossing
Oplossingen

Hoe wij de recreatiebranche vooruit helpen

Onze revolutionaire oplossing voor de biologische balans in water biedt veel mogelijkheden voor de recreatiebranche. We gaan er graag met je over in gesprek!