<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=858597241848862&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Advies of consultancy

Zit je met een uitdaging waarvoor nog geen geschikte oplossing lijkt te bestaan? Daag ons uit!

Presscon solutions

Innovatie zit in onze genen

Geef ons een probleem of uitdaging en we laten niet los tot we een passende oplossing gevonden hebben. We zien onszelf dan ook graag als jouw partner in innovatie en vooruitgang.

Presscon is organisch gegroeid door producten te bedenken en ontwikkelen als antwoord op een probleem van een klant. Nog steeds doet eigenaar, Peter Valentin, niets liever dan zich vastbijten in een complex vraagstuk om zo tot een passende en praktische oplossing te komen.

Maatwerkoplossingen

We gaan met je in gesprek en leveren absoluut maatwerk, waarbij we niet alleen zoeken naar een oplossing voor jouw uitdaging, maar ook naar hoe we dit zo energie-efficiënt en onderhoudsvriendelijk kunnen maken.

Productontwikkeling is onze passie en dat zie je terug in onze innovatieve oplossingen, betrokkenheid en bewezen track record binnen verschillende branches. Veel van onze oplossingen maken gebruik van stikstof, waarbij we qua toepassing veel ervaring hebben in de tuinbouwbranche, maar bedienen daarnaast klanten in een breed scala aan branches. Meerdere van onze producten en oplossingen zijn bovendien gepatenteerd.

Oriëntatiegesprek

Heb jij een complex vraagstuk en ben je benieuwd naar wat Presscon daarin kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek om ons te oriënteren op mogelijke oplossingen. Misschien bestaat de oplossing al en kunnen we dit met wat kleine aanpassingen toepasbaar maken op jouw bedrijf. Anders kijken we er naar uit een deep dive te maken om tot een innovatief idee te komen dat deze oplossing wél biedt.

Presscon. Partner for progress.

Neem contact op

Persoonlijk advies